Vecāks vai jaunāks? Ideālais partnera vecums sievietēm saskaņā ar zodiaka zīmi

Dvīņi

Dvīņu zīmē dzimušās sievietes nav gatavas būt gudras padomdevējas jaunākiem vīriešiem, kā arī viņas negrib pielāgoties par sevi daudz vecākam partnerim. Tieši tāpēc šādām sievietēm vislabāk der vienaudži, kuri vienkārši dalīs tās pašas intereses ar savu mīļoto.

Vēzis

Sieviete-Vēzis ar vieglumu ir gatava mīlēt “par abiem”. Attiecībās viņa vienmēr izvēlas atdot vairāk un jūtas šajā savienībā galvenā. Viņai derēs vecumā jaunāks vīrietis.

Lauva

Sievietes, kas dzimušas šajā zodiaka zīmē, novērtē autoritāti un statusu. Viņas izvēlas tikai tos vīriešus, kuri ir realizējušies profesionālā plānā un uzkrājuši lielu dzīves pieredzi. Ar jaunākiem viņām nav interesanti, šīm sievietēm ir nepieciešams solīds un pieaudzis partneris.

Jaunava

Jaunavu kaitina, kad tiek izrādīta jebkāda nenopietna attieksme pret dzīvi. Šajā zīmē dzimušās sievietes nekad nevarēs izveidot harmonisku savienību ar par sevi jaunāku partneri, no kura viņa neko nevarēs pamācīties.

Svari

Sievietei-Svari tradicionāli der “zelta vidusceļš”. Ar vecākiem vīriešiem viņai būs garlaicīgi, bet ar jaunākiem viņa izjutīs diskomfortu. Svari var kļūt laimīgi tikai ar saviem vienaudžiem, jo ar viņiem vienmēr atradīs kopīgas sarunu tēmas.

Lasi vēl: 5 zodiaka zīmes, kuras varēs kļūt bagātākas Zilā Tīģera gadā. Iespējams, viņu sapņi piepildīsies

Skorpions

Šīs zodiaka zīmes pārstāvēm attiecībās nepieciešams entuziasms un neparedzamība. To visu var atrast jaunākā vīrieti, kurš burtiski ievilks sievieti-Skorpionu tik ļoti kārotā mīlas piedzīvojumu virpulī.

Strēlnieks

Jaunāki vīrieši nesasniedz to līmeni, kuru uzliek sieviete-Strēlnieks, bet vecāki vīrieši uzdzen garlaicību. Šādai sievietei būs labi tikai vienaudžu sabiedrībā.

Mežāzis

Mežāzim ir nepieciešamas stabilas un izturīgas attiecības, kuras nekādi nevar atrast jaunu vīriešu kompānijā. Šajā zodiaka zīmē dzimušās sievietes izvēle ir nobriedis vīrietis, kurš skaidri zina, ko viņš grib no dzīves.

Ūdensvīrs

Šīs zodiaka zīmes pārstāves negrib sevi apkraut ar grūtībām, tāpēc neapzināti meklē vecāku vīrieti. Sievietei-Ūdensvīrs ir nepieciešams gudrs un pieredzējis izredzētais, kurš būs spējīgs viņu iedvesmot iekarot virsotnes.

Zivis

Zivis grib justies vājas līdzās savam partnerim. Tikai nobriedis pavadonis viņām asociējas ar drošu un stipru aizmuguri, pie kā šīs zīmes pārstāves neapzināti tiecās visas dzīves garumā.

 

COMMENTS

Pievienot komentāru