Iedarbīgi veidi, kā apturēt mēnešreizes. Tagad zināšu, ko darīt ekstremālās situācijās!

Pētersīļi

Pētersīļu iedarbība ir līdzīga medus iedarbībai. Šī auga novārījumu ieteicams lietot nedēļu pirms mēnešreižu cikla sākuma.

Citrons

Liels vitamīna C daudzums organismā spēj izraisīt kritiskās dienas daudz ātrāk par paredzēto laiku. Taču šāda metode nav ieteicama visiem, jo tiem, kam ir jebkādas problēmas ar kuņģi vai gremošanas trakta darbību, citronus uzturā lietot ir aizliegts.

Ūdenspipars

Šī auga sastāvā ir glikozīds, kam ir pozitīva ietekme uz asins recēšanas procesu. Tāpat tā sastāvā ir miecvielas un ēteriskās eļļas, kurām piemīt antibakteriālas īpašības. Pateicoties tā unikālajam sastāvam, ūdenspiparus izmanto ginekoloģijā un kosmetoloģijā.

Šis līdzeklis lieliski samazina sāpes mēnešreižu laikā. Tāpat to bieži lieto tad, ja nepieciešams aizkavēt mēnešreizes. Lai pagatavotu iedarbīgo līdzekli, nepieciešams ņemt vienu ēdamkaroti sauso augu un 250 ml ūdens. Lieciet maisījumu ūdens peldē apmēram 10 minūtes, pēc tam noņemiet nost no uguns un atdzesējiet līdzekli apmēram stundu.

Gatavo noturējumu nepieciešams atšķaidīt ar verdošu ūdeni, lai iegūtu tā sākotnējo apjomu. Lietojiet līdzekli pa vienai ēdamkarotei apmēram trīs reizes dienā. Šo līdzekli nepieciešams sākt lietot vidēji 3 – 4 dienas pirms kritiskajām dienām, tad tās tiks paildzinātas par šādu pašu dienu skaitu.

Vienmēr ir ļoti svarīgi atcerēties to, ka mēnešreižu cikla traucējumi, kurus nekontrolē ārsts, var būt pat ārkārtīgi kaitīgi sievietes veselībai. Tieši tādēļ iesakām no sākuma konsultēties ar savu ginekologu, vai kāda no šim metodēm būs piemērota arī jūsu organismam.

avots

Pievienot komentāru