Ievas Brantes ieraksts par laulību šķiršanu izraisijusi asu reakciju

“Skarbi teikt un izklausās jau pēc egoisma. Kad bērni ienāk ģimenē, daudz kas tiek darīts dēļ viņiem un dzīvot ar kādu kopā arī nozīmē kaut ko darīt otra labā. Strīdi, grūti periodi ir un būs laulībā bet māksla jau nav izšķirties, bet salabot un izprast vienu otru. Ne velti laulību noslēdzot ir solījums- labos un sliktos laikos.

Protams, fizisku un psihisku vardarbību neatbalstu bet domāju ka ik vienam nācies apjukt dzīves ceļa un tas nenozīmē ka egoistiska domāšana vienmēr noved pie laimes poda. Sabiedrība ir celta uz cilvēku spēju domāt vienam par otru. Ir cilvēki kuri jau sen senos laikos ir upurējušies bērnu labā jo tajos laikos sievietei nebija kur iet ar bērnu pulku lai piepildītu savu dzīvi.

Un Jūsu rakstītais domāju ka sāpina daudzas sirdis kuras ir darījušas visu lai bērni varētu uzaugt ar iespēju uz dzīvi. Nekas uz šis pasaules nav melns vai balts,” norāda komentāra autore.

Lasi vēl: Slavenais Māris Grigalis beidzot atrāda visiem, kā izskatās viņa jaunākais dēls

“Izklausās pēc laulību šķiršanas propogandas… It kā laulība būtu, kas pašsaprotams un nesatricināms… Izvēlieties to izbeigt, JA neesat tajā laimīgi! It kā tas būtu nosodījums…būt laulībā… Cik zinu, pie altāra sola mīlēt un rūpēties līdz nāve šķirs… Ja, kāds netur solījumu… Tev aizvien vairāk darba! Visu cieņu… taču šoreiz iebrauci auzās!” – uzskata komentētājs.

Juriste gan vēlāk komentārā uzsver, ka “cilvēks ir visupirms pelnījis dzīvot laimīgi un droši”, bet pārējais esot sekundārs, tostarp, laulība.

Jāatzīmē, ka vairāki soctīklu lietotāji komentāros piekrīt I. Brantes paustajam.

COMMENTS

Pievienot komentāru