Imigrants no Ganas iesūdzējis tiesā Lielbritānijas valdību, par to, ka ziemā nosalis

Interesantu sūdzību no 36 gadus vecā Maikla Aziama saņēmusi Lielbritānijas Aizsardzības ministrija. Bijušais zaldāts nolēmis iesūdzēt tiesā Aizsardzības ministriju, jo mācību laikā 2016. gada martā viņš esot cietis no aukstuma.

Saskaņā Ganā dzimušā Aziama vārdiem, pret viņu izturējās ļoti necienīgi, viņam netika izsniegts siltais apģērbs, kā arī viņš nebija brīdināts par to, ka viņam būtu jāņem sev līdzi siltais apģērbs, piemēram, ziemas zeķes vai cimdi.

Maikls žēlojās savai priekšniecībai, ka ir dzimis siltā valstī un pie aukstuma nav pieradis, bet viņa prasības tika ignorētas.

Izrādījās, ka pēc 18 stundu treniņa viņa ekstremitātes nopietni apsala. Viņš sāka izjust spēcīgas sāpes rokās un kājās.

Aziams savā iesniegumā apgalvoja, ka tagad, kad viņš iziet uz ielas pie temperatūras zemākas par +15 °С, viņš izjūt veselības stāvokļa saasināšanos.

Un tieši tāpēc bijušais zaldāts izlēmis iesniegt sūdzību Lielbritānijas Aizsardzības ministrijā, pieprasot kompensāciju 150 000 mārciņu apmērā par morālo kaitējumu.

Aizsardzības ministrija vīrieša iesniegumam nepiekrīt, apgalvojot, ka Aziams līdzīgi citiem zaldātiem saņēmis noteikumos noteikto aprīkojumu. Izsniegt citu specapģērbu tajā brīdī neesot bijis nekādas nepieciešamības.

avots: howmade.ru

Pievienot komentāru