Izvēlaties Taro kārti un uzziniet, ko tā saka par jūsu nākotni?

 Jau no seniem laikiem cilvēki cenšas uzzināt, kas viņus gaida nākotnē. Īpaši šis jautājums interesē tos, kuri ir izvēles priekšā. Piemēram, pirms svarīga pirkuma vai arī pirms saistīt savu dzīvi ar kādu. Tāpat arī sīkos ikdienišķos dzīves jautājumos mums bieži gribās uzzināt precīzāk, kas gaida mūs rīt.

Visbiežāk izplatītais zīlēšanas paņēmiens – Taro kāršu pareģojums. Tāda zīlēšana kā šī, atļauj ātri uzzināt nākotni.

Neprātojot izvēlieties kārts numuru un lasiet savu pareģojumu!

Kārts nr.1 Saule.

Pienācis laiks novākt panākumu un pārpilnības ražu. Viss sliktais ir pagātnē, jūs jau pietiekami esiet cietuši un tagad ar izplestām rokām sagaidiet veiksmi. Un tā jau dodas jums tieši rokās! Beidzot arī uz jūsu ielas ir svētki ar nosaukumu – Laime! Taro kārts jums rāda, ka nākotnē jūs gaida labklājība. Kārtis nomaina visu negatīvo uz pozitīvām un saulainām dienām jūsu dzīvē! Jūs variet būt laimīgi bez atskatīšanās uz pagātni, viss sliktais ir aiz muguras, bet priekšā vesela dzīve.

Kārts nr.2 Pasaule

Jums jāpārskata visu, kas slikts bijis jūsu dzīvē un ir vērts paskatīties uz dzīvi no labās puses! Dusmas un ļaunums nepalīdzēs jums jūsu mērķu sasniegšanai. Atnācis laiks mainīties un būt pašam. Jūs esiet ļoti labsirdīgs un atvērts cilvēks, bet piesargājāties parādīt savas īpašības, slēpjot aiz auksta un nesatricināma rakstura! Kamēr vien jūs paliksiet pozitīvi un mīloši, jūs veiksmīgi virzīsieties pa dzīvi. Pacentieties ierobežot savus kontaktus ar negodīgiem un ļauniem cilvēkiem, jūs pārāk ātri uzņemiet svešu enerģētiku. Ejiet pa dzīvi pārliecināti tikai ar tiem, kuri nekad neapmānīs un nenodos. Ar pārējiem jums nav pa ceļam.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru