Izvēlaties Taro kārti un uzziniet, ko tā saka par jūsu nākotni?

Kārts nr.3 Vientuļnieks.

Jūs pašreiz esiet vislabākajā posmā! Pārstājiet dzīvot pagātnē, pienācis laiks gūt prieku šodien, neatliekot uz rītdienu! Jūs sajutīsiet enerģijas pieplūdumu un jūs vairs nevarēs apturēt. Iespējams, jūs dosieties uz kādu neparastu valsti pēc jauniem iespaidiem!

Tāpat arī šis ir brīnišķīgs laiks, lai veidotu jaunas pazīšanās, kuras pavērs perspektīvas jūsu karjeras attīstībā. Neklausieties svešos padomos, tagad labākais padomdevējs – jūsu dzīves pieredze un intuīcija.

Kārts nr.4 Āksts (Muļķis).

Kārts, kuru jūs izvēlējāties, grib jums sniegt padomu: nevajag steidzināt notikumus, visam savs laiks un vieta! Esiet secīgi un pacietīgi, un tad variet būt pārliecināti, ka viss ies pēc plāna. Nepieļaujiet nepārdomātus tēriņus, un vēl jo vairāk atturieties no azartspēlēm.

Esiet pret tuvajiem uzmanīgāki un iecietīgāki. Tuvākā nākotne būs pietiekami emocionāla, tāpēc centieties neiekarst par sīkumiem. Biežāk pastaigājaties, klausieties mūziku un atslābinieties. Noskaņojieties pozitīvi un meklējiet nodarbes, kuras nomierinātu jūs.

avots: jellyroom.su

Pievienot komentāru