Kad atmiņa sāk krasi pasliktināties, iedzēru brīnumuzlējumu. Tagad atceries pat telefona numurus, jūtos tā, it kā man atkal būtu 25

Visiem cilvēkiem, kuri vēlas nodzīvot ilgu dzīvi, un nesaskarties ar dažādām slimībām, palīdzēs uzlējums, kas pagatavots uz ķiploka bāzes.

Tas palīdz pret aterosklerozi, smadzeņu aktivitātes mazināšanās gadījumā, vecuma kurluma un sliktas kuņģa darbīas gadījumos.

Pēc pilna uzlējuma kursa iziešanas daudzi atzīmē krasas darbspējas uzlabošanās un prāta aktivitāti, svara samazināšanos un vispārējās pašsajūtas uzlabošanos.

Mana kaimiņiene apgalvo, ka pat viņas ilggadējā depresija atkāpās, bet ārstējošais ārsts apstiprināja, ka pamatīgi attīrot asinsvadus kaut kas tāds var notikt smadzeņu darbības aktivizēšanas dēļ. Vispār, pašsajūta gluži kā jaunībā!
Lai uzlējumu pagatavotu, būs nepieciešami 350 grami sasmalcinātu ķiploku (tikai ne caur ķiploku spiedi un nerīvētus, bet ar nazi sīki sagrieztus, vai arī sasmalcinātus koka spiestā!) un puslitra pudele ar spirtu, kura stiprums ir 96 grādi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru