Kas skūpstu padara patiešām labu? Ekspertu viedoklis

  1. Esiet gatavi pieņemt kompromisu

Jebkuri panākumi balstāmi uz kompromisu. Šajā brīdī kompromiss ir tajā, ka jūs ne tikai dodat, bet arī iegūstat, lai šādi sinhronizētos. Lai ieietu vienā ritmā ar partnera skūpstu, jums vienkārši nepieciešams atkārtot partnera darbības.

  1. Esiet atvērti visdažādākajām tehnikām

Labs skūpsts pieprasa divus cilvēkus, tādēļ kombinējiet savas labākās kustības un nepārspīlējiet ar mēli. Labākais veids, kā skūpstīties, ir izmantojot lūpu maigumu, kā arī mazliet mēli. Varat pielikt klāt arī nelielu košanu vai lūpu pasūkšanu, taču noteikti sekojiet līdzi, kā uz to reaģē jūsu partneris un vai viņam tas patīk.

  1. Sekojiet līdzi partnera ķermeņa valodai

Skūpsts būs labs tad, kad tas patiks abiem skūpsta dalībniekiem. Centieties pamanīt to, ko jūsu partneris jums cenšas pastāstīt bez vārdiem: ja partneris mazliet atkāpjas, cenšas atgrūsties, tas nozīmē, ka jūsu skūpstā kaut kas nav kā nākas. Ja partneris grūž jūs sev ciešāk klāt, tad viss ir vislabākajā kārtībā.

  1. Esiet šeit un tagad

Nav iespējams sniegt vai saņemt labu skūpstu, ja jūsu domas ir kaut kur projām. Skūpstam ir jābūt kā pašmērķim. Ja jūs to izmantojat tikai kā priekšspēli, zaudēsiet skūpsta jēgu un tā intīmo garu.

  1. Pievērsiet uzmanību ne tikai lūpām

Lai gan skūpsts uz lūpām ir labs sākums, neaizmirstiet arī par citām ķermeņa daļām.

  1. Pret skūpstu jāizturas kā pret deju

Mainieties lomām, kurš vada šo deju, uzņemieties iniciatīvu, bet atstājiet vietu, kur jūsu partneris spēs izpausties. Uzsitiet ritmu!

  1. Sakiet partnerim, kas jums patīk

Lai gan parasti skūpsts notiek klusumā, jūs varat skūpsta laikā skaļi pateikt partnerim, kas tieši jums patīk, ka viņš/ viņa labi skūpstās.

  1. Neuztveriet visu pārāk nopietni

Ja jūs būsiet pārāk nopietni noskaņoti, pastāv ļoti liels risks, ka izjauksiet visu momentu. Saprotams, ka reizēm varat nejauši iekost, saskrieties ar zobiem, var pat sākties žagas. Lai saglabātu skūpstu labu, labāk pasmejieties par šādām neveiksmēm, nevis satraucaties.

avots

Pievienot komentāru