Ko par sievieti var pastāstīt apakšveļa, kuru viņa izvēlējusies

 

Apakšveļa kaut ko, bet nozīmē! Tā var noteikt meitenes, kas to valkā, individualitāti un vēlmes. Lūk, ko stāsta par meitenes personību viņas biksītes:

Skaisti, mežģīņu bikini.

Meitene domā par seksu. Iespējams, viņa ir arī noskuvusi kājas. Lai kādas būtu jūsu plāni šim vakaram, viņa zināja, ka tas beigsies ar seksu. Taču viņa joprojām vēlas atstāt uz jums labu iespaidu.

Viņa mēģina izskatīties tā, it kā šo apakšveļas veidu valkā pastāvīgi, un, ja jūs domājat, ka jūsu draudzene vienmēr velk mežģīņu bikini, jūs maldāties. Viņa vienkārši vēl nav jums pilnībā atvērusies. Tas nozīmē, ka viņa joprojām vēlas, lai jūsu attiecībās būtu kāds noslēpums, lai jūs varētu sapņot par viņu. Izbaudiet šo periodu (un, Dieva dēļ, izsakāt viņai komplimentus, kamēr viņa tos nēsā!)

Puiciski šorti.

Viņa ir pārliecināta un mierīga meitene. Iespējams, viņai patīk runāties, skatīties boksu un piedzīvojumu filmas. Ja jūsu meitene valkā puiciskus šortus, tas nozīmē, ka viņa joprojām cenšas izskatīties jauka, bet bez lieka pārspīlējuma. Iespējams, viņa lieto maz grima, un viņa ir uzvarējusi visus savus draugus roku cīņā. Un tie par to viņu neprātīgi mīl. Viņai patīk gulēt ar tevi uz dīvāna, dzerot alu. Viņa valkā to, kas viņai patīk, un viņa necieš stresa situācijas un drāmas. Turieties pie tādas meitenes!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru