Ko par sievieti var pastāstīt apakšveļa, kuru viņa izvēlējusies

Apakšveļa ar uzrakstu mugurpusē.

Strīdīgs jautājums. Ko var padomāt par meiteni, kas valkā bikses ar uzrakstu: “Vieta skūpstiem”‘ uz savas pēcpuses. Iespējams, viņa cer, ka šis uzraksts tiks izlasīts.

Šī meitene, iespējams, ir centrēta uz savu personu un ir pārliecināta par sevi. Tomēr sargieties no lepnības un augstprātības – tās ir skaidras egoisma pazīmes. Kam vajadzīgs egoisms gultā?

Vecmammas pantaloni .

Saprotam, ka tas nav patīkami, bet nevajag uzreiz skriet projām no šīs meitenes, vienlaikus taisot ciet savas bikses. Meitene, kura nēsā tādas bikses, vai nu reti nodarbojas ar seksu, ko pilnībā iespējams saprast, vai viņai ir vienalga, ko jūs par viņu domājat. Neskatāt grāmatu pēc vāka.

Meitene var būt nevainīga un negaidīja, ka jūsu tikšanās beigsies ar seksu. Nevajag satraukties, uztverat visu, it kā pa jokam. Pietiek jau ar to, ka viņa ir samulsusi.

Stringi.

Varbūt viņa ir striptīzdejotāja! Ja tā ir – jums ir laimējies divkārši. Ja nē – šī meitene ir spontāna, atbrīvota un negausīga gultā.

Biksītes, kuras vajag atpogāt vai atsiet.

Viņa ir francūziete vai grasās apgāzt jūsu priekšstatu par apakšveļu ar kājām gaisā.

Nedēļas dienas, multeņu varoņi

Šai meitenei noteikti patīk animācija un komiksi. Viņa noteikti iekaros jūsu sirdi ar savu oriģinalitāti un noteikt liks arī jums “iemīlēt” multenes.

Mēnešreižu biksītes.

Nejauši nokrāsotas, mazgājot ar krāsaino veļu, mazliet ieplēstas, utt. Meitene ar tādām apakšbiksēm diez vai bija cerējusi uz seksu. Vīlušies? Ko darīt, bet nākamreiz viņa noteikti uzvilks priekš jums savu vis skaistāko apakšveļu.

Peldkostīms.

Ja meitenei mugurā ir peldkostīms, tad viņa tikko bija jūrā, tad pie jūras esat arī jūs. Kūrorta romāns – tas ir tik aizraujoši!

avots

Pievienot komentāru