“Lūdzu, piedodiet par mūsu stulbumu un vieglprātību…”: latviete atklāj skumju ziņu, kā viņas vīru dažās dienās “aprija” kovids

Vīram nebija ne paaugstināts spiediens, ne liekais svars, ne cukura diabēts… Kad dēls man uzdod jautājumu – vai tētim šodien labāk – man asiņo sirds…

Kad es redzu savus bērnus lūdzot Dievu, lai palīdz tētim – man asiņo sirds, kad gaidu zvanu uz slimnīcu – man ļimst kājas un stājas sirds, jo pagaidām mēs saņemam tikai sliktus jaunumus, kad staigāju gar slimnīcas logiem, cerībā saskatīt vīra monitoru ar skābekļa rādījumiem – man bailēs ļimst kājas… vakar vīram bija dzimšanas diena un man viņa mammai, kas pārcietusi divus izsūtījumus uz Sibīriju bija jāpastāsta par to, kas noticis.. – man arī asiņoja sirds.

Es nezinu, kas notiks tālāk, bet, ja šis viss būtu bijis novēršams ar vienu vakcīnu, tad tagad es būtu ar mieru par to atdod visu, bet, diemžēl ir par vēlu – laiku atgriezt nav iespējams.

Un arī mums šķita, ka tas nekad nenotiks ar mums, bet notika. Ļoti nežēlīgi un traģiski…

Mediķi dara visu, lai glābtu manu vīru un manu bērnu tēti. Mēs nezaudējam cerību, lūdzam Dievu un mediķus, lai palīdz. Es ļoti ceru, ka šis, mans dvēseles kliedziens tiks sadzirdēts un novērsīs vismaz kādas ģimenes traģēdiju.

Izvērtējiet mīļie cilvēki vai vēlaties šo visu piedzīvot. Šī slimība ir īsta un ļoti, ļoti nežēlīga…

 

Paldies visiem mediķiem, kuri pašaizliedzīgi strādā un cīnās ar šo katastrofu un, lūdzu, piedodiet par mūsu stulbumu un vieglprātību…” – Egita raksta socvietnē.

LASI VĒL: Pēc inficēšanās ar Covid-19 miris bijušais CVK priekšsēdētājs Cimdars

Saskaņā ar neoficiālu informāciju, vakardien, 19.oktobrī Egitas Lauskas vīrs un bērnu tētis zaudēja cīņā ar Covid-19 vīrusu un devās mūžībā.

Līdzjūtība ģimenei.

COMMENTS

Pievienot komentāru