Mājās taisīta ingvera eļļa – pretsāpju tablešu aizvietotājs

Ingvera eļļas priekšrocības
Pateicoties dažādajām īpašībām, kas raksturīgas eļļai, mēs varam ārstēt dažādas saslimšanas. Starp vispopulārākajām varam pieminēt: pretiekaisuma, gremošanas traucējumi, antiseptisks, pretsāpju, atkrēpojošs. Lūk, vēl vairāki veidi, kā atvieglot sāpes:

Ingvera eļļa kuņģim un zarnu traktam
Ingvera īpašību dēļ mēs ingvera eļļu varam izmantot, lai ārstētu dispepsiju, spazmas, vēdera uzpūšanos un kuņģa traucējumus. Eļļa ir noderīga arī tiem, kuri vēlas uzbaroties, jo eļļa veicina apetīti.

Ingvera eļļa organisma detoksikācijai
Eļļa piedāvā palīdzību cīņā ar produktiem, kuri mūs indē. Eļļas īpašības padara to par alternatīvu barības saindēšanās, bakteriālās dizentērijas un dažu zarnu infekciju ārstēšanai.

Ingvera eļļa malārijas un dzeltenā drudža ārstēšanai
Eļļa var darboties kā atbaidošs līdzeklis pret Anopheles culicifacies odiem, kas ir malārijas izraisītāji.

Ingvera eļļa, lai atbrīvotos no strijām  
Ingvera pretiekaisuma un antioksidantās īpašības stimulē asinsriti un veicina bojātās ādas atjaunošanu, ja mēs to savienosim ar kokosriekstu eļļu, panāksim vēl labākus rezultātus.

Ingvera eļļa respiratoro problēmu ārstēšanai
Dažas no visizplatītākajām saslimšanām ir klepus, bronhīts, aizdusa, gripa, astma. Ingvers var palīdzēt mums mazināt šos simptomus. Tas var pat izvadīt šķidrumu no plaušām un kakla.

Ingvera eļļa sāpju atvieglošanai
Lai atvieglotu dažāda veida sāpes, ingvera eļļa var pēc iespējas mazināt prostaglandīnus, kas piedalās iekaisuma procesos un ir saistīti ar sāpēm.

Ingvera eļļa sirds slimību ārstēšanai
Eļļai piemīt īpašības, kas palīdzēs jums līdz minimumam samazināt aterosklerozes, asins sabiezēšanas risku, kā arī samazināt sliktā holesterīna līmeni asinīs. Tāpēc šī dabīgā eļļa ideāli noder sirds saslimšanu, kā arī tādu slimību ārstēšanai, kas ir saistītas ar asinsrites problēmām.

Ingvera eļļa hipertonijas ārstēšanai
Ingvera eļļas lietošana bieži ļauj līdz pat minimumam samazināt hipertonijas attīstības problēmas.

avots

Pievienot komentāru