Notiks lekciju cikls “Atkarību ietekme uz garīgo veselību”

Projektā “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī” ietvaros 26. un 27. oktobrī, kā arī 8. un 9.novembrī Jēkabpils 2.vidusskolā no plkst. 9.30 līdz plkst. 17.00 Jēkabpils iedzīvotājiem tiks piedāvāta iespēja piedalīties lekciju cikla “Atkarību ietekme uz garīgo veselību” divu dienu nodarbībās.

Nodarbību laikā būs iespēja uzzināt daudz un dažādu noderīgu informāciju par atkarībām (no vielām, datorspēlēm, seksuālās atkarības, ēšanas traucējumiem, utt.).

Tiks stāstīts par atkarību ietekmi uz cilvēka psihoemocionālo, fizisko un sociālo stāvokli, atkarību profilakses veidiem, resursiem un iespējām, kā arī būs iespēja uzdot visus interesējošos jautājumus jomas profesionāļiem Rutai Kaupei un Agitai Sējai, kurām ir vairāk kā 10 gadu praktiska pieredze HIV profilaksē un atkarību jomā.

Ieeja apmeklētājiem bez maksas!

Vairāk par projekta pasākumiem skat. www.jekabpils.lv sadaļā Sabiedrība – Veselība – Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi.

Projekts Nr. 9.2.4.2/16/I/049 “Veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi Jēkabpilī” tiek īstenots darbības programmas “Izaugsme un nodarbinātība” 9.2.4. specifiskā atbalsta mērķa “Uzlabot pieejamību veselības veicināšanas un slimību profilakses pakalpojumiem, jo īpaši nabadzības un sociālās atstumtības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem” 9.2.4.2. pasākuma “Pasākumi vietējās sabiedrības veselības veicināšanai un slimību profilaksei” ietvaros. Projekts tiek finansēts no Eiropas Sociālā fonda un valsts budžeta līdzekļiem.

Pievienot komentāru