Numeroloģijas noslēpumi: kāzu datums atklās, kāda būs tava ģimenes dzīve

Kāzu datums 4
Šis cipars atrodas Saturna ietekmē, un tas parasti ir visilglaicīgāko laulību patrons. Četrinieks parāda, ka jums būs stipra laulība un ka ģimenē vienmēr valdīs miers, labklājība un savstarpēja sapratne. Šādi pāri var un viņiem vajadzētu izstrādāt visdrosmīgākos plānus. Pastāv liela varbūtība, ka tie visi īstenosies.

Kāzu datums 5
Piecinieks ir saistīts ar Merkuru un apzīmē savienošanos, enerģiju un dinamiku. Šādam pārim ir visas iespējas daudz ceļot un izklaidēties visos iespējamos veidos, taču viņu laulība var nebūt ilga, jo laulātie bieži nespēj piekāpties viens otram.

 

Kāzu datums 6
Tā kā cipars 6 atrodas Veneras ietekmē, tās pārvaldē esošā laulība sāksies ar spēcīgu kaislību, daudziem mīlestības un lielas pieķeršanās pierādījumiem. Bet – lai baudītu šīs dāvanas visu mūžu, abiem laulātajiem ir jākļūst atbildīgiem, nevis jāgaida, kamēr otrs upurē sevi. Abiem diviem ir jāstrādā ģimenes miera un labklājības labā – tie ir faktori, bez kuriem viņi nevar palikt kopā.

Kāzu datums 7
Urāns ir planēta, ko numeroloģijā bieži saista ar skaitli 7. Tas simbolizē pārsteigumus, izmēģinājumus un nelaimes gadījumus. Tā var būt laulība starp dažādu rasu vai reliģiju cilvēkiem – savienība, kurai ir pārāk maz kopīga. Bet tas nenozīmē, ka jums vajadzētu krist panikā! Jūsu ģimenes dzīve var būt brīnišķīgs laiks, kas piepildīts ar neaizmirstamiem notikumiem. Laulātajiem šādā kopdzīvē vissvarīgākais ir kontrolēt situāciju, kāda veidojas ap viņiem.

LASI VĒL: Stepaņenko “uzbrauciens” Levitam izpelnās lielu popularitāti soctīklos

Kāzu datums 8
Astoņnieks ir Marsa cipars. Dīvainā kārtā, bet Marsa aizgādībā esošo laulību numerologi sauc par stiprāko savienību, kas var pastāvēt visu mūžu. Ja laulātie saglabā kaisli, viņu laulība tiks pasargāta no visām nepatikšanām. No otras puses, skaitlis 8 nozīmē, ka vīram vai sievai ir jāupurē sava karjera, lai pilnībā nodotos ģimenei.

Kāzu datums 9
Cipars 9 ir saistīts ar Neptūnu – noslēpumu un spēcīgu iekšējo emociju planētu. Jūsu laulība kļuva iespējama tikai pēc tam, kad bijāt pārvarējuši daudzus šķēršļus, piedzīvojuši daudz strīdu un samierināšanos. Šī savienība ilgstoši pastāvēs tikai tad, ja laulātie būs uzticīgi viens otram un spēs pieņemt visus otrās pusītes trūkumus. Vairumā gadījumu šajā laulībā valda ir domstarpības par naudu.

 

 

 

 

 

 

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Leilde</cite>

    Astroloģijai ir milzīgs spēks, ja tam tic! Pazīstamie veiksmīgi apprecējās pēc astrologu ieteikuma un nu jau 15 gadus kopā dzīvo laimīgā laulībā. Arī gredzenus no https://indivi.lv/lv/laulibu-gredzeni/viriesu izvēlējās vīram tieši pēc astrologa ieteikumiem, lai uzticība ir lielāka 😛

Pievienot komentāru