Šīs receptes lietotāji jūk vai prātā: Tā ārstē ceļus, kaulus un sāpes locītavās!

Līdz ar vecumu mūsu ķermenis lēnām sāk nonēsāties un parāda pirmās novecošanās pazīmes. Viens no pirmajiem šī procesa simptomiem ir sāpes kaulos un locītavās. Šādas sāpes parasti sākas ceļos, vienā no svarīgākajām ķermeņa daļām.

Ceļi uztur lielāko daļu ķermeņa masas, un ir atbildīgi par dažādām kustībām. Šī svarīguma dēļ un arī, lai ķermenis spētu dzīvot, tie visvairāk ir pakļauti ievainojumiem. Tie zaudē elastīgumu, kas var ievērojami samazināt mūsu spējas izpildīt visvienkāršākos uzdevumus.

Šajā rakstā mēs jums parādīsim pavisam vienkāršu līdzekli, kas mazinās sāpes un uzlabos jūsu kaulu un locītavu dzīvotspēju. Tas ir dabīgs līdzeklis, kas mazinās jūsu sāpes, un ļaus jums brīvi pārvietoties.

Dabas brīnums kaulu locītavām, sāpēm kaulos un locītavās.

Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes kajenas piparu pulvera
1 krūze ābolu etiķa/ ½ krūzes siltas olīveļļas
½ colla rīvēta ingvera

Pagatavošanas veids:
Pievienojiet sarīvētu ingveru un kajenas piparus ābolu etiķim vai siltajai olīveļļai. Šo maisījumu kārtīgi samaisiet, kamēr iegūsiet pastu.

Lasi vēl: Kāpēc medus burkā veidojas baltas putas un ko tas nozīmē. Tev jāzina, lai tev “neiesmērētu” viltotu mēslu

Lietošana:
Smērējiet šo pastu uz ievainotajām ķermeņa vietām divas reizes dienā, un atstājiet uz 20 minūtēm.

Kajenas pipari ir bagāti ar kapsaicīnu, spēcīgu savienojumu, kas mazina sāpes. Tam piemīt arī dabīgas analgīna īpašības, kas sasilda sasmērēto vietu, un mazina diskomfortu un sāpes.

Pastāvīgi lietojot,jūs pamanīsiet ievērojamus uzlabojumus savās saitēs un cīpslās, un sāpes pazudīs pilnībā.

 

Pievienot komentāru