Stipriniet ceļgalus, atjaunojiet skrimšļus un saites ar šī vislabākā dzēriena palīdzību

Šis sāpju veids ir viens no problemātiskākajiem, it īpaši, ja mēs runājam par ceļiem.

Kad lieta nonāk līdz šādām sāpēm, mēs nedrīkstam kļūt atkarīgi no analgīna, jo tas sniegs tikai īslaicīgu atvieglojumu, bet pēc laika sāpes atkal atgriezīsies. Tāpēc šodien mēs pastāstīsim jums par mājās pagatavojamu līdzekli, kas var jums palīdzēt.

Sastāvdaļas:
— 1 tējkarote dabīgā medus
— 1 tējkarote sinepju pulvera
— 1 krūzīte auzu miltu
— 1 glāze dabīgās apelsīnu sulas
— 2 krūzītes sasmalcināta ananāsa
— 230 grami sasmalcinātu saldo mandeļu
— 230 grami ūdens

Pagatavošana un izmantošana:
Pirmkārt, jums ir jāpagatavo auzu pārslu biezputra vismaz 10 minūtes, pēc tam jāļauj tai atdzist, un jāpievieno citas sastāvdaļas, viss jāsasmalcina blenderī, un dzēriens būs gatavs.

Izdzeriet divas glāzes šī dzēriena dienas laikā: vienu no rīta, vēlams tukšā dūšām, bet otru – dienas laikā. Ārstējieties piecpadsmit dienas pēc kārtas, un jūsu locītavas pārstās jūs mocīt.

Vēl viens svarīgs brīdis mūsu locītavu veselībai – tas ir tas, ko mēs ēdam, tāpēc mēs esam sastādījuši sarakstu ar produktiem, kuri var palīdzēt jums atvieglot sāpes locītavās:

  1. Ūdens. Locītavas peldās sinoviālajā ūdenī, kas mazina berzi starp skrimšļiem un citiem audiem, mīkstina un iesmērē tās kustību laikā. Ūdens uzņemšana palīdz sintezēt sinoviālo šķidrumu un nodrošina pietiekamu taukvielu daudzumu locītavu līmenī.

  2. Sīpols un tamlīdzīgi.
    Ķiploks, sīpols, puravs ir bagāti ar sēru – minerālu, kas nepieciešams, lai veidotos kolagēns un citi elementi, kas veido kaulus, skrimšļus, cīpslas un saites. Vairāki autori apstiprināja, ka augstas efektivitātes vingrojumos pieprasījums pēc sēra organismā palielinās, palēninot kopējā “remonta” procesu sliktas ēdienkartes gadījumā. Cits ēdiena veids, kas bagātīgs ar sēru, ir visa veida kāposti un sparģeļi.

    3. Produkti, kas bagāti ar vitamīnu C,
    piemēram, zemenes, kivi, apelsīni, tomāti, svaiga paprika, brokoļi, pētersīļi utt. Šis vitamīns kopā ar omega-3 nomāc procesus, kas organismā rodas iekaisuma rezultātā. Tādējādi tas veicina sintēzi un uztur kolagēnu un skrimšļus – struktūru, kas ir daļa no locītavām. Turklāt papaija un ananāsi (augļi, kas bagāti ar C vitamīnu) satur papaīnu un bromelainu – vielas ar ļoti augstām pretiekaisuma īpašībām.
  3. Gaļa.Šis barības veids palīdz uzturēt locītavas no divām pusēm. Galvenais ir tās olbaltumvielu saturs, kas nodrošina nepieciešamās aminoskābes skrimšļu sintēzei, kā arī, lai novērstu un saīsinātu ievainojumu atjaunošanās laiku. No otras puses, tai ir augsts dzelzs un cinka saturs – tie ir minerāli, kas nepieciešami, lai ārstētu traumas.

avots

Pievienot komentāru