Tieši šie produkti traucē iegūt plakanu vēderu! Atsakies no tiem, un esi laimīga!

Kartupeļi

Jā, visu iemīļotais un populārais dārzenis var tikt lietots tikai vārītā veidā. Ideāli, ja kartupelis ir jauns un nesen novākts. Par ceptiem kartupeļiem nevar būt ne runas.

Baltie rīsi un mannas putraimi

Rīsi tiek ārkārtīgi grūti uzsūkti, tomēr to tik un tā iesaka lietot, bet ne biežāk kā divas reizes nedēļā. To var aizstāt ar brūnajiem rīsiem. Bet bez mannas putraimiem var arī iztikt, jo tie negatīvi ietekmē figūru.

Majonēze, desas, konservi, trekni buljoni

Var rasties iespaids, ka ēst nedrīkst vispār. Taču desa un majonēze, piemēram, var kaitēt ne tikai plakanajam vēderam, bet arī veselībai. Tas nav pats veselīgākais un vieglākais ēdiens. Bet trekni buljoni ar treknu gaļu satur lielu holesterīna daudzumu.

Fast-food

Ātras pagatavošanas ēdiens satur ļoti daudz ķīmisku piedevu, kas “bremzē” organisma darbību. Tajā skaitā arī notievēšanas procesu.

Protams, ka notievēšanas process ir pilnīgi bezjēdzīgs, ja pēc pareizas ēšanas vakariņām tiek aizsmēķēta cigarete, vai, piemēram, izdzerta pudele alus! Šie kaitīgie ieradumi nu nekādi nav savienojami ar ideāli plakanu vēderiņu.

Patiesībā viss nemaz nav tik traki, kā liekas, un mīļotos, bet kaitīgos ēdienus var aizstāt ar ne mazāk garšīgiem un veselīgiem.

Frī kartupeļu vietā galdā lieciet vārītus kartupeļus vai biezeni. Pērciet nevis maizi, bet gan maizītes.

Bulciņas un saldumus nomainiet ar saldiem augļiem un ogām (piemēram, avenes vai zemenes).

Nekas neļauj atteikties no ceptas gaļas. Liellopu gaļa, jaunlops un vista nav sliktāka par cūkgaļu.

Atsakieties no cepšanas, visus produktus labāk vārīt vai sautēt. Ideāls variants ir tvaicēšana. Brokastīs palutiniet sevi ar biezputrām.

Ja dažreiz tomēr ļoti gribas apēst pīrāgu, tad lieliskī noderēs maizīte ar žāvētiem augļiem. Un obligāti palieliniet ūdens lietošanas apjomu!

Tauku krāšanās uz vēdera ne tikai nav skaisti, bet tas arī būtiski ietekmē veselību.

Jau sen ir pierādīts, ka cilvēki, kas cieš no aptaukošanās, vairāk tiecas slimot ar astmu, diabētu. Viņi biežāk cieš no infarkta, insulta un pat onkoloģiskām saslimšanām.

Bet nevajag krist panikā, ja jūs tagad uz sava vēdera esat atklājuši liekos taukus.

Šī problēma vienmēr ir atrisināma. Galvenais ir saņemt sevi rokās un sākt ēst pareizi.

avots

Pievienot komentāru