Tukumā jaunieši saņem vairāku tūstošu eiro sodu par “Mājsēdes” neievērošanu, kā arī braukāšanu bez vadītāja apliecības

Pagājušajā naktī Tukuma policija sodījusi jauniešu kompāniju, kura pārkāpusi virkni noteikumu, tostarp par komandantstundas neievērošanu, braukšanu bez vadītāja apliecības un pašizolācijas prasības pārkāpumu.

Valsts policijā aģentūru LETA informēja, ka Tukumā policisti pagājušajā naktī īsi pēc plkst.22 apturējuši kādu jauniešu kompāniju, kura turpinājusi pārvietoties savā transportlīdzeklī, neskatoties uz šī brīža komandantstundas ierobežojumiem.

Kārtības sargi konstatēja, ka transportlīdzekļa vadītājam nav iegūta vadītāja apliecība, par ko viņš saņēmis 400 eiro sodu. Kā arī, ņemot vērā, ka persona atradusies ārpus mājās pēc plkst.22, papildus tika piemērots vēl 200 eiro sods.

Tāpat minētajā automašīnā atradās vēl trīs pasažieri, kuri bija iereibuši un pat izrādīja agresivitāti pret policistiem, tādēļ viens saņēma 300 eiro sodu, bet divi – 1500 eiro sodu. Tāpat, skaidrojot apstākļus, izrādījās, ka vienam no pasažieriem ir jāatrodas pašizolācijā, līdz ar to šai personai piemērots vēl papildu 1200 eiro liels sods.

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Pievienot komentāru