Astrologs Baņķis brīdina par tuvāko nākotni : “Viss vēl tikai sāksies, mūs sagaida dižkrīze!”

Sākotnēji es domāju, ka tas aptvers divus gadus – šo un nākamo gadu, bet pēc pašreizējā nepārdomātā lēmuma tas pamazām pāraugs nopietnā krīzē. Cik veiksmīgs ir Latvijas stāsts? Pavasarī es brīdināju cilvēkus, ka “veiksmes stāsts”, ko valdība skandēja, bija tikai Latvijas horoskopa, nevis valdības panākumu rezultāts. Arī tagad dziesmas dziedāšana melodijā ir tikai nedaudz atšķirīga, tas ir, visi domā, ka saprot problēmu un jūt, ka zina, kas notiks tālāk.

Šī ir arī lielākā kļūda: neapzinieties, ka laikmeta rītausmā, kas sākas 21. decembrī, laiks mainās un globālās izmaiņas ir tikai “vājākā saite”, taču problēma ir pārsniegusi mūsu cerības. Vecās idejas vienkārši nedarbojas! Jā, Covid-19 leģenda turpināsies, taču tās sniegums būs ļoti atšķirīgs. Mutācijas. Hibrīdauto ir pārsteidzoši, “uzsvēra Kristaps Baņķis.

Astrologs vērsa uzmanību uz to, ka Latvijai šogad astroloģijā ir atvieglinātas pozīcijas. Tāpēc globālā krīze mums nav devusi tik smagu triecienu. Tikai tagad tā ir patiesi sākusi mūs “noķert”. . “Tātad, atšķirībā no citiem gadiem, projektam Superhoroskopi.lv ir atsevišķa daļa – nākamā gada Latvijas prognoze, jo atzītais horoskops ir labs un prombūtne ir nopietnāka. Nākamgad mēs piedzīvosim trīs galvenos periodus.

 

Ej uz nākamo lapu un lasi turpinājumu!

COMMENTS

Pievienot komentāru