Astrologs Baņķis brīdina par tuvāko nākotni : “Viss vēl tikai sāksies, mūs sagaida dižkrīze!”


Es priecājos par topošajām māmiņām un visiem tiem, kas vienlaikus ir stāvoklī – jums paveiksies, jo tā dēvētais karaliskais bērns piedzims kaut kad nākamajā gadā! Tādēļ, lūdzu, iepriekš sagatavojiet viņu īpašos ēdienus un pārliecinieties, ka saprotat viņu stiprās puses un zināt, ko darīt.

• 2021. gads ir revolucionāru pārmaiņu gads, un gaidāma liela politiska satricinājums. Daudzām publiskām runām gandrīz nav ko darīt. Starpnieka un starpnieka laiks.

Lielas uzņēmējdarbības izmaiņas ietekmēs loģistikas un transporta nozares. Palielināsies neapmierinātība ar satiksmi. Automobiļu rūpniecība saskaras ar krīzi un meklē jaunus sasniegumus, lai saglabātu augstas cenas.

• Attiecībā uz nodokļiem nodokļu „decentralizācija” ir acīmredzama un sabiedrībai grūti izskaidrojama. Valstij vajag naudu! Tas arī mēģinās to pieņemt.

• Patērētāju kultūrā pastāvēs vidusslānis, josta ik pa laikam tiks pievilkta un atslābināta, bet tas pats palielinās arī spriedzi (nošķiršanās sajūtu). Tas atbalstīs sociāldemokrātiju un valsts kolektīvo atbildību un autoritāti.

Avots: jauns.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru