Neiroķirurgs ziņo: nu jau Šūmahers ir mainījies līdz nepazīšanai

Neiroķirurgs Nikola Ačari pastāstījis par izmaiņām, kas pēdējo gadu laikā notikušas ar bijušo Formula 1 pilotu Mihaēlu Šūmaheru.

Pirmkārt Ačari norāda, ka nevajadzētu ticēt visai informācijai, kas parādās dažādos pasaules medijos. Pēc viņa teiktā, Šūmahers šodien izskatās krietni vien citādāk nekā pirms traģiskā negadījuma 2013.gada pašā izskaņā Francijas Alpos, kad guva smagu galvas un smadzeņu traumu, pēc kuras ļoti ilgu laiku pavadīja guļus.

“Galvas un smadzeņu trauma, kā arī ilgstoša atrašanās slimības gultā nevarēja viņu neizmainīt,” Ačari teikto citē Motorsport.com.

Mihaēls Šūmahers atvadās no Formula 1, kur pēc atgriešanās pārstāvēja Mercedes komandu

Lasi vēl: Man pietiek! Kapēc bērniem jalasa par “Mistkastes bērnu” … Latvijas iedzīvotāja sašutusi par bērnu grāmatā ieraudzīto

Vēl 13.novembrī Šūmahera ilggadējais menedžeris Vilijs Vēbers paziņoja, ka autosportista sieva viņam neļauj satikt klientu. Pēc viņa teiktā, Korīnu māc bažas, ka informācija par Mihaēla patieso stāvokli varētu nonākt publiskajā telpā.

Septembrī tika ziņots, ka Šūmahers nogādāts kādā no Parīzes slimnīcām, kur viņam eksperimentālā operācijā bija paredzēta cilmes šūnu pārstādīšana sirds audos.

Kā zināms, Mihaēls Šūmahers ir līdz šim panākumiem bagātākais Formula 1 braucējs ar 91 uzvaru un septiņiem čempiona tituliem. Vācieša rekords gan drīzumā var krist, jo britam Lūisam Hamiltonam līdz šim izdevies uzvarēt 84 Grand Prix izcīņās, kā arī tikt pie sešiem pasaules čempiona tituliem.

 

Avots: tvnet.lv

COMMENTS

Pievienot komentāru