Tumšas svītras uz nagiem – briesmīga pazīme! Onkologi brīdina!

Katra sieviete vēlas, lai viņas rokas izskatītos pievilcīgi. Mēs esam pārliecināti – tu arī seko sev līdzi un rūpējies par roku ādu, kā arī par nagiem. Lieta tāda, ka nagi ir ne tikai funkcionāla vienība, kuru var krāsot pēc sirds patikas. Nagi ir arī tavas veselības rādītājs.

Svītras uz nagiem

Austrumu medicīna apgalvo: pēc nagu stāvokļa var saprast, kādi procesi noris organismā, un nepieciešamības gadījumā tos koriģēt. Ir vesela rinda ārēju pazīmju, kas katra atbilst vienai vai citai problēmai.

1.Nagi, kuri zaudē savu krāsu un kļūst bālgani, liecina par tuvojošos vecumu. Turklāt bezkrāsu nagu plātne ir anēmijas pazīme, nepietiekamas ēšanas un aknu problēmu pazīme. Paskaiti, vai tu iegūsti pietiekoši daudz vitamīnus ar pārtikas produktiem.

2.Baltas krāsas nagi liecina par tādām aknu problēmām kā hepatīts. Situācija ir ļoti nopietna, ja uz nagiem ir sākušas parādīties tumšas svītras.

3.Ar dzelteniem nagiem viss ir vienkārši – tā ir sēnīte. Ja papildus vēl nagi lūzt un dalās, tad sāc steidzami rīkoties. Ļoti reti dzeltenas nagu plāksnītes kļūst par diabēta un vairogdziedzera saslimšanu pazīmi.

4.Nagi, kuri ieguvuši zilganu nokrāsu, liecina par skābekļa trūkumu organismā. Skābekļa trūkums visbiežāk rodas plaušu saslimšanas dēļ. Ja nags ir palicis zils pie pamatnes, tad pārbaudies uz cukura diabētu.

5.Ja nags ir kļuvsi rievains vai grumbains, gaidi artrītu. Ķieģeļ-brūngana nagu nokrāsa liecina par to pašu.

5.Lūztoši, plaisājoši nagi, kuri pastāvīgi slāņojas, liecina par vairogdziedzera problēmām. Nagu nokrāsa turklāt paliek gaiši rozīga un veselīga.

6.Tumšas svītras zem nagiem var būt mikrotraumas rezultātā notikusi asiņošana, bet var liecināt par ļoti nopietnu problēmu – melanomu.

Lasi arī: “Lai domā, kas ir Eirovīzija …” Raimonds Pauls komentē Samantas Tīnas dalību Eirovīzijāa

Redakcijas padoms

Mēs ceram, ka uz tevi šie simptomi neattiecas, un, tos izlasījusi, tu neatklāji sev neko tamlīdzīgu. Jebkurā gadījumā profilakse ir labākais ārstēšanās veids. Padalies ar šo svarīgo informāciju ar savām draudzenēm, un neaizmirsti apgādāt organismu ar vitamīniem un minerālkompleksiem grūtajā starpsezonu laikā.

avots

Pievienot komentāru