Unikāla locītavu atjaunošanas recepte. Mana mamma ilgi mocījās ar sāpēm ceļgalos, bet tagad nav ne ziņas, ne miņas no sāpēm!

Lietošana:

Lietojiet pa 100 ml maisījuma katru rītu pirms brokastīm. Ļoti ieteicams no rītiem ir arī izdzert glāzi tīra ūdens. Tādā veidā līdzeklis daudz veiksmīgāk uzsūksies organismā.

Iedarbība:

  1. Apelsīnos un ananasos ir ļoti daudz C vitamīna, kas palīdz nostiprināt kaulus, saites un cīpslas. Ir zināms, ka infekcioza artrīta gadījumā un citu saišu sāpju izraisītajos gadījumos locītavās zūd tieši šis vitamīns. Tāpat šiem produktiem piemīt spēcīgas pretiekaisuma spējas.
  2. Kanēlis satur šķiedrvielas un kalciju, kas nostiprina locītavas, uzlabo asinsriti, samazina cukura un holesterīna līmeni asinīs.
  3. Auzas satur silīciju, magniju, fosforu un kāliju. Auzas palīdz nodrošināt organismu ar nepieciešamo silīcija daudzumu, šādi nostiprinot locītavas un cilvēka skeleta sistēmu.
  4. Mandeles satur visdažādākās minerālvielas, kas ir ļoti nepieciešamas veseliem kauliem. Kalcijs, magnijs, mangāns un fosfors nodrošina kaulu izturību.

Lūk, kādu lielisku un iedarbīgu līdzekli iespējams pagatavot mājas apstākļos, lai novērstu nopietnas kaulu un locītavu slimības. Tāpat šis līdzeklis ir ļoti noderīgs kuņģa un zarnu trakta darbībai.

avots

Pievienot komentāru