Uzvariet jebkuras locītavu sāpes ar melno rutku – neticama iedarbība!

Parasti, kad rodas sāpes, kas saistītas ar tādām slimībām kā artrīts, cilvēki bieži vien piemirst par tautas ārstniecības metodēm. Visdažādāko medikamentu lietošana var negatīvi ietekmēt citu orgānu darbību, turklāt vienmēr jālasa, kādas ir iespējamās līdzekļa blakusparādības.

Melnos rutkus var izmantot ne tikai kulinārijā. Ir zināms, ka tos var lieliski izmantot arī saaukstēšanās gadījumā un ne tikai. Taču reti kurš zina, ka redīsi var palīdzēt cīņā ar jebkādām locītavu sāpēm. Ja jums ir artrīts vai artroze, tad melnais rutks ir neatņemams palīgs jūsu veselības uzlabošanā.

Ņemiet melno rutku un ar visu miziņu to sarīvējiet un izpiediet radušos sulu. Tad vienu trešo daļu glāzes, kas piepildīta ar izspiesto sulu, sajauciet kopā ar vienu lielu medus karoti un tik pat lielu spirta karoti. Pēc tam ņemiet kokvilnas salveti vai lakatiņu un pamērcējiet to pagatavotajā maisījumā. Pēc tam piestipriniet šo salveti vietā, kur jums visvairāk sāp locītavas. Šo apsēju ieteicams atstāt iedarboties pa nakti. Ārstēšanas laikā centieties neatdzesēt savas kājas.

Pēc desmit dienām, kuru laikā būsiet pildījuši šo procedūru, jūs izjutīsiet veselības uzlabojumus. Šī metode ir vienkārša, pieejama mājas apstākļos un neprasa nekādus lielus tēriņus vai problēmas pagatavošanā. Pats labākais – šis līdzeklis tiešām ir ļoti iedarbīgs!

avots

Pievienot komentāru