Vēzis un dzērieni: pazīstamais ārsts lauzis visus stereotipus par medikamentiem

  1. Vajadzētu dzert ūdeni 10 – 15 minūtes pirms ēšanas; 1 – 2 glāzes. Šī procedūra veicinās asinis šķīdināšanu un mazinās slodzi sirds un asinsvadu sistēmai.
  2. Pēc ēšanas nedrīkst dzert, var tikai izskalot muti ar ūdeni. Kuņģa sulu nedrīkst šķīdināt ar citiem šķidrumiem. Ja atradināsiet sevi pēc ēšanas dzert ūdeni, tēju vai kafiju, gremošanas procesi uzlabosies, organisms spēs uzņemt vairāk barības vielu.
  3. Noteikti dzeriet ūdeni tukšā dūšā! Šis ir likums, kuru neievērojot, var samaksāt ar savu veselību.
  4. Nedrīkst ēst ēdienu, kad negribas! Cilvēka organisms — gudra sistēma, kas darbojas savā ritmā, un nekādā gadījumā nevajag tai traucēt.
  5. Svarīgi dzert nevis vārītu ūdeni, bet tādu, kura ir nostāvējusies! Vajadzētu no vakara kādā tilpumā ieliet krāna ūdeni, no rīta noliet 2/3 un uzsildīt līdz mazu burbuļu parādīšanās uz ūdens virsmas. Tikai tāds ūdens ārstē visas slimības un ļauj šūnām pildīties ar dziedinošu šķidrumu.
  6. Vajadzētu neko neēst pēc 7 vakarā. Tā ir veselības ķīla: gremošanas sistēmai ir jāļauj pilnvērtīgi atpūsties.
  7. “Tu esi nodarījis ļaunumu citiem — tas nozīmē, ka rīkojies slikti pirmām kārtām esi nodarījis ļaunumu sev!” Lai būtu vesels, jāpievērš veltīt lielāku uzmanība ne tikai fiziskam, savas eksistences, aspektam, bet arī garīgam. Nevesela, netīra dvēsele ir ķermeņa saslimšanu cēlonis !

Ārsta Ivana Neumivakina metode dziedina cilvēkus bez ķīmisko preparātu lietošanas. Es uzticos šim ārstam un pildu viņa norādījumus katru dienu. Izstāsti par šiem veselības noslēpumiem saviem draugiem, viņi būs jums bezgala pateicīgi!

avots

Pievienot komentāru