Vīrieša skūpsts nosaka to, kā viņš jūs mīl: 8 skūpstu veidi un to nozīmes

Un kā skūpstāties jūs? Uzziniet, ko tas patiesībā nozīmē! Katrs no mums savas mīlestības jūtas izrāda pilnīgi citādā veidā. Tas attiecināms gan uz apskāvienu, gan uz skūpstu, utt… Uzziniet, ko tieši nozīmē tas, kā jūs skūpstāties.

Katrs cilvēks skūpstās unikāli, jo katram ir savas nianses, īpašas manieres, citāds piegājiens. Tieši ar skūpsta palīdzību iespējams noteikt, cik ļoti vīrietis jūs mīl un cik ļoti jūs mīlat šo vīrieti.

  1. Vienas lūpas skūpsts

Šis ir vistiešākajā veidā mīlestības skūpsts. Tā vietā, lai pārietu uz ko vairāk, vīrietis koncentrējas uz vienu lūpas daļu. Šis ir laimīga pāra skūpsts. Nav svarīgi, vai jūs esat jauni vai vairs nē – jūs vēlaties izbaudīt otra cilvēka klātbūtni arī turpmāk.

  1. Skūpsts uz vaiga

Šāds skūpsts norāda cilvēka pieķeršanos un simpātijas pret otru. Tā vietā, lai pārietu uz ko daudz vairāk, jūs vienkārši maigi noskūpsta uz vaiga. Tas liecina par draudzību un maigumu. Šeit nav tik daudz romances, kā maiguma. Attiecību sākumā parasti ir tieši šādi. Taču, ja skūpsts nekad neaiziet tālāk par vaigu, tad tā ir tikai draudzība, nekas vairāk.

  1. Skūpsts uz lūpām ar aizvērtu muti

Šis skūpsta veids liecina par to, ka esat 100% apmierināti viens ar otru. Abiem lūpas ir cieši aizvērtas, kas neļauj mēlei iekļūt otra mutē, proti, personīgajā telpā. Tas liecina par sienu, par savas teritorijas aizsargāšanu. Ne velti Čārlzs Dikenss teica: “Nekad neaizveriet lūpas tā cilvēka priekšā, kuram atklājāt savu sirdi.”

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru