Vīrieša skūpsts nosaka to, kā viņš jūs mīl: 8 skūpstu veidi un to nozīmes

  1. Franču skūpsts

Šis skūpsta veids stāsta par to, ka jūs vēlaties viens otru iepazīt daudz tuvāk. Franču skūpsts gan tiešā, gan pārnestā nozīmē apzīmē to, ka vārdi šeit jau ir lieki vai ar tiem vairs nepietiek. Tas ir kā signāls tam, ka jūs vēlas iepazīt tuvāk un dziļāk.

  1. Zirnekļcilvēka skūpsts

Tas ir ļoti spontāns skūpsts, kad vienam otra seja atrodas “kājām gaisā”. Tas nozīmē, ka jūsu attiecībās ir vieta pārsteigumiem. Jums nemitīgi rodas vēlme iepriecināt un pārsteigt savu partneri. Jūs nekad nezaudējat idejas, kā pārsteigt savu mīļoto cilvēku.

  1. Skūpsts ar nelielu košanu

Tas liecina par cilvēka uzbudināmību un nemieru. Zemtekstā to var nosaukt kā nevaldāmu kaisli. Visa šī kaisle cenšas sevi izdārīt fiziskā veidā. Izskatās, ka ar jūsu intīmo dzīvi viss ir vislabākajā kārtībā. Šāda darbība ir ļoti laba, tā sniedz attiecībām nepieciešamo dzirksteli.

  1. Maigs skūpsts

Tieši šis maigais žests ļoti maiga skūspta veidā liecina par partnera patiesajām vēlmēm. Visticamākais, ka šāds skūpsts tikai uzbudina un mazliet paķircina, domājams, ka tāds skūpsts noteikti nenomierinās. Šajā skūpstā ir apslēpta vēlme turpināt gūt baudu. Tā nozīme ir tikai un vienīgi laba. Tas liecina, ka jums ir komfortabli ar savu partneri.

  1. Eņģeļa skūpsts

Tas liecina par drošību, komfortu un aizsardzību. Viens no partneriem jauki un maigi skūpsta otram acu plakstiņu, kamēr tas guļ. Tas liecina par to, ka cilvēkam līdzās ir otrs cilvēks, kas viņu vēro un pasargā. Šāds skūpsts liecina, ka jūs viens otram esat ļoti svarīgi un nozīmīgi. Turklāt tas liecina par uzticēšanos, kas attiecībās ir ļoti svarīgi.

avots

Pievienot komentāru