Vīriešu noslēpumi, kurus viņi vēlētos pastāstīt sievietēm

Nevajag visus vīrieši mērīt pēc viena gēnu stereotipa.

Mēs ne visi mīlam sportu, un mēs ne visi ” ne par ko ne domājam”. Daži no mums pat labāki vecāki un “mājsaimnieces”‘ nekā mūsu meitenes, daži no mums vairāk jūtīgi nekā mūsu meitenes, un tās nav tikai sieviešu iezīmes”.

Par vīrietis būt nav viegli.

“No mums bieži daudz gaida: lai mēs esam pārliecināti, vīrišķīgi, gara auguma, muskuļaini, veiksmīgi, bezbailīgi, utt. Tas ir grūti. Es nesaku, ka visas sievietes to gaida, bet lielākā daļa gan”.

Jāmāk glabāt viņu noslēpumus.

“Vīriešiem parasti ir maz tuvu cilvēku, kam viņi var atvērt savu sirdi. Ja tādi vispār ir. Sabiedrība neļauj mums būt pārāk emocionāliem un ar garīgiem pārdzīvojumiem. Vienīgais cilvēks, kam mēs vēl varam atvērties ir mums tuva meitene. Bet, kad viņa grauj uzticību, un savām draudzenēm stāsta par mūsu noslēpumiem, kad mūs kritizē vājuma brīdī, mēs jūtam, ka mūs nodeva visa pasaule”.

Vīrietis domā par savu meiteni.

“Mēs nebūt ne visi mākam par to runāt, dažkārt mēs paši esam samulsuši par savām domām un jūtām, bet mēs domājam par jums un tiešām viss mums atgādina par jums”.

Prasāt to, ko jūs vēlaties.

“Ja jūs vēlaties kaut ko, vajag to tieši pateikt. Skaidri un nepārprotami. Mutiski un tieši, nevis gaidāt kamēr mēs to uzminam .”

Ļaujiet viņam justies vajadzīgam.

“‘Mums arī patīk, kad jūs mūs apskaujat, guļot aizmugurē, tāpēc lūdzu dažkārt vajag lutināt mūs”.

avots

Pievienot komentāru