Zelta recepte pret klepu, kas pagatavojama no piena – šis karstais maisījums palīdzēs jums vienā mirklī tikt atpakaļ uz kājām!

Piens ir zelta vērts produkts, kuru aizvietot nav spējīgs it nekas. Neskaitot visas veselīgās barības vielas, pienam piemīt arī ārstējošas īpašības. Piena sastāvs mainās, atkarībā no dzīvnieka, no kura piens ticis iegūts, kā arī no šī dzīvnieka uztura un dzīvesveida.

Hipokrats un Avicenna pienu izmantoja diloņa jeb tuberkulozes ārstēšanai, pret mazasinību un podagru, bet Senajā Ķīnā ar šo produktu ārstēja nervozitāti un psihiskas dabas traucējumus.

Mājās pagatavojams līdzeklis pret klepu, ar kuru mēs jūs tūdaļ iepazīstināsim, tiek gatavots uz piena pamata: ārkārtīgi vērtīga recepte, kas pie mums atnākusi jau paaudžu paaudzēm.

Sastāvdaļas:

  • 1 litrs trekna piena (vislabāk mājas)
  • 1 neliels sīpols
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • Šķipsniņa dzeramās sodas
  • 1 – 2 ēdamkarotes konjaka

Pagatavošana:

Pienu lieciet vārīties, pievienojiet klāt sīpolu, kas sagriezts četrās daļās, un visu piecas minūtes vāriet. Noņemiet pienu no uguns un mazliet atdzesējiet, pievienojiet sviestu, sodu un konjaku.

Līdzekli vislabāk lietot karstu, taču ne verdošu, turklāt labākā iedarbība būs tad, ja to lietosiet pirms gulētiešanas. Gala rezultātā iegūsiet ļoti specifiskas garšas maisījumu: brīdinām, ka garša daudziem var nelikties patīkama. Taču iedarbība būs teju tūlītēja, jo jau no rīta jūs jutīsieties simts reižu labāk. Ja plānojat līdzekli gatavot bērnam, alkoholu klāt likt nedrīkst!

avots

Pievienot komentāru