16 lietas, kuras tev regulāri jādara savam vīram par prieku

Izsaki viņam pateicību.
Biežāk saki viņam “paldies” par visu, ko viņš dara, pat par sīkumiem. Parādi, ka tu viņu novērtē.

Uzslavē viņu.
Vienmēr atrodi, par ko viņu paslavēt. Tas vīriešus ļoti motivē.

Atbalsti viņa hobiju.
Pat tad, ja tu neesi futbola vai makšķerēšanas fanāte, iemācies saprast viņu tāpat, kā viņš, iespējams, samierinās ar tavu jogu un austrumu dejām.

Parādi viņam, ka tu viņam tici.
Neviens nav ideāls, mēs visi reizēm pieļaujam kļūdas. Un,ja tavs vīrs ir galvenais ģimenes barotājs, tad viņš izjūt lielu atbildību. Atrodi veidu, kā parādīt, ka tu viņu mīli un viņam tici, lai kā tur arī būtu.

Skūpsti viņu kaislīgi.
Kad viņš atnāk mājās no darba, kad aiziet uz darba, vai arī, kad jūs mājās ar skatienu esat satikušies – aicinu tev to darīt vismaz reizi dienā!

Izsaki viņam komplimentus.
It īpaši, kas attiecas uz viņa vīrišķīgumu: cik viņš spēcīgs, drosmīgs. Atrodi iemeslu pateikt to patiesi: esi uzmanīgāka, un tu tos atradīsi.

Saglabā mājīgumu.
Jūsu mājai ir jābūt kā patvērumam jūsu vīram, kur viņam ir silti un labi. Sagaidi viņu ar smaidu, izveido jūsu stūrīti ērtu vārda tiešā nozīmē.

Mīli viņa ģimeni.
Nav obligāti viņiem piekrist vai pat labi satikt. Bet tev ir viņi jāciena un jāmīl kā sava vīrieša ģimeni, kā cilvēkus, kuri viņam ir svarīgi un kuri ir viņu izveidojuši.

Eksperimentē gultā.
Uzzini viņa seksuālās vajadzības un vēlmes. Tā ir viņa uzticības ķīla tev.

Aptekalē viņu, kad viņš ir slims.
Vīriešiem patīk būt stipriem. Viņi ir mūsu apgādnieki. Bet, kad viņi slimo, tad pārvēršas par maziem puisīšiem, un vēlas, lai viņus vienkārši aptekalētu. Ļaujiet savam vīram tādam justies, pirms viņš atkal atgriežas supervīrieša režīmā.

Gatavo viņa mīļāko ēdienu.
Negaidiet, kad viņš pats palūgs – tas nozīmē, ka viņš nespēj vairs gaidīt. Lutiniet viņu pašas pēc savas iniciatīvas.

Nestrīdieties ar viņu citu cilvēku priekšā, it īpaši jūsu bērnu priekšā.
Viņam tas ir pazemojums, tā ir necieņa. Nekad nelieciet bērnam atbalstīt kādu vienu no jums. Jūsu problēmas ir tikai jūsu problēmas.

avots

Pievienot komentāru