5 vingrinājumi, kuri aizņems tikai 15 minūtes un palīdzēs remdēt muguras sāpes!

  1. Pirms treniņa uzsākšanas, nepieciešams kārtīgi iesildīt kājas. Tādēļ ieteicams sākt ar šo vingrinājumu. Stāvus salieciet ceļus un ar pirkstu galiem centieties “sagrābt” grīdu. Šajā pozīcijā atstājieties līdz esat saskaitījuši līdz 3. Atkārtojiet vingrinājumu 3 reizes dienā pa 10 piegājieniem.
  2. Šis ir viegls vingrinājums. Nolieciet uz grīdas zīmuli, ar kāju pirkstiem paceliet to, noturiet 10 sekundes, tad atkal nolieciet atpakaļ. Atkārtojiet vingrinājumu pa 5 reizēm abām kājām.
  3. Lai nostiprinātu kāju pirkstu muskulatūru un saites, ieteicams staigāt uz pirkstu galiem. Vidēji 20 sekundes staigājiet uz pirkstu galiem, tad 15 sekundes atpūtieties, atkārtot ieteicams 5 reizes. Lai iegūtu maksimālus rezultātus, atkārtojiet vingrinājumu divas reizes dienā.
  4. Šī vingrinājuma mērķis ir veicināt sīko pēdas muskuļu darbību, kas līdzsvaro mūsu ķermeni. Sākuma pozīcija – sēdus stāvoklis uz grīdas, kājas iztaisnotas, uzlieciet espanderi uz gultas malas. Uzlieciet espanderi uz kāju augšējās daļas un stiepiet tās. Tad ar atliektām kājām palieciet vidēji 5 sekundes, atpūtieties, tad atkārtojiet vēl 10 reizes.
  5. Potītes elastība un kustība ir ļoti svarīga. Apgulieties uz muguras, paceliet kāju virs galvas un pagrieziet to pulksteņrādītāja virzienā, saskaitiet līdz 10, tad atkārtojiet to pašu ar otru kāju.

Jums noderēja vingrinājumi? Pastāstiet par tiem arī draugiem!

1aa2

Pievienot komentāru