Vai jūs zinājāt, ka sāls pārsēji spēj pastrādāt visīstākos brīnumus ar jūsu veselību?

Lieta tāda, ka sāls šķīdumam piemīt absorbējošas īpašības, kas izvelk ārā no audiem šķidrumu ar patogēno floru. Kādu reizi komandējuma laikā es paliku pārnakšņot kādā rajonā vienā dzīvoklī. Īpašnieka bērni slimoja ar garo klepu. Viņi nepārtraukti un mokoši klepoja. Es uzliku šiem bērniem uz muguras sāls šķīduma kompresi un atstāju to iedarboties pa nakti. Pēc pusotras stundas klepus bija rimies un līdz pat rītam tā arī neparādījās. Pēc četrām šāda veida kompresēm slimība pazuda pavisam.

Poliklīnikā, par kuru es iepriekš runāju, ķirurgs man ieteica lietot sāls šķīdumu audzēju ārstēšanai. Pirmais šāds pacients bija sieviete, kurai uz sejas bija nelabvēlīga, vēža izraisīta dzimumzīme. Sieviete šai dzimumzīmei bija pievērsusi uzmanību jau pirms pusgada. Pa šo laiku dzimumzīme bija palikusi lielāka un cietāka, no tās izdalījās brūngani sarkanīgs šķidrums. Es sāku viņai taisīts sāls šķīduma plāksterus. Jau pēc pirmā plākstera uzlikšanas dzimumzīme bija palikusi bālāka un samazinājās apjomā.

Pēc otrā plākstera lietošanas dzimumzīme palika vēl gaišāka un šķita, ka tā ir vairāk sarāvusies. Izdalījumi vairs nenāca. Jau pēc ceturtā plākstera noņemšanas dzimumzīme bija ieguvusi savu sākotnējo izskatu un izmēru. Pēc piektā plākstera ārstēšanās kurss bija beidzies, turklāt nevajadzēja nemaz ķirurģiski iejaukties.

Vēlāk nāca jauna sieviete ar krūts dziedzera adenomu. Viņai bija paredzēta operācija. Pirms operācijas es ieteicu sievietei uz krūtīm likt sāls kompreses vairāku nedēļu garumā. Ticiet vai nē, bet operācija pēc tam vairs nebija nepieciešama.

Pēc pusgada viņai attīstījās adenoma arī otrā krūtī. Viņa atkal spēja izārstēties ar hipertoniskā šķīduma palīdzību bez ķirurģiskas iejaukšanās. Šo sievieti satiku deviņus gadus vēlāk – viņa jūtas ļoti labi un par slimību pat vairs neatminas.

Es varētu arī turpināt visdažādāko stāstu virkni, kur ar hipertonisko saišu un komprešu palīdzību cilvēki ir veiksmīgi izārstējušies. Es varētu pastāstīt par kādu institūta skolotāju, kurš pēc deviņām sāls kompresēm pilnībā atbrīvojās no priekšdziedzera adenomas.

Sieviete, kas cieta no baltasinības jeb leikozes, pēc tam, kad pa nakti bija nēsājusi sāls kompreses, trīs nedēļu laikā atkal atgrieza sev veselību.

Sāls komprešu un saišu prakse

  1. Galda sāls un ūdens šķīdums ne vairāk kā 10% – aktīvs sorbents. Tā izvelk no slimā orgāna visus netīrumus un kaitīgās vielas. Taču iedarbīgu efektu iespējams iegūt tikai tad, ja saite ir elpojoša jeb gaisu caurlaidīga, ko var noteikt pēc sienamā materiāla kvalitātes.
  2. Sāls kompreses iedarbojas lokāli – tikai uz slimo orgānu vai ķermeņa daļu. Kad no subkutānā slāņa tiek absorbēts šķidrums, tajā iekļūst dziļāko slāņu audu šķidrums, tādā veidā izvadot visus patogēnus: mikrobus, vīrusus un organiskās vielas.

Tādā veidā, saites iedarbības laikā, bojātā orgāna vai organisma daļas vietā notiek šķidrumu apmaiņa, attīrīšana no patogēnām vielām un to likvidācija.

  1. Komprese vai saite ar hipertonisko šķīdumu iedarbojas pakāpeniski. Ārstnieciskais rezultāts var tikt sasniegts pēc 7 – 10 dienām, reizēm pat ilgāk.
  2. Vārāmās sāls šķīduma izmantošanā jābūt ļoti uzmanīgiem. Es neieteiktu izmantot kompreses, kurās sāls šķīdums ir lielāks par 10 procentiem. Dažos gadījumos labāks variants ir tad, ja sāls šķīdums ir 8%. Turklāt šādu šķīdumu jums palīdzēs pagatavot jebkurš farmaceits.

Kā pareizi pagatavot 10% sāls šķīdumu?

  1. Ņemiet vienu litru vārīta sniega, lietus vai destilēta silta ūdens.
  2. Vienā litrā ūdens ielieciet 90 g sāls (trīs ēdamkarotes bez kaudzītes). Rūpīgi pārmaisiet. Esat ieguvuši 9% sāls šķīdumu.
  3. Ņemiet astoņas kārtas kokvilnas marles, atlejiet tīrā traukā pagatavoto šķīdumu un uz minūti ielieciet tajā visas astoņas marles kārtas. Pēc tam mazliet nospiediet nost lieko ūdeni, lai netek.
  4. Uzlieciet visas astoņas kārtas marles uz sāpošās vietas. Pa virsu obligāti jāuzliek gabaliņš tīras aitas vilnas. Dariet labāk to pirms gulētiešanas.
  5. Sabintējiet visu kopā ar tīru audumu vai arī marli, neizmantojiet polietilēna uzlikas. Turiet šādi līdz rītam. No rīta visu noņemiet nost. Nākošajā vakarā visu atkārtojiet no jauna.

avots

Pievienot komentāru