VIDEO: Cilveki pie vakcinācijas punktiem rindās stāvošie neslēpj dusmas … “Tauta ir nolikta uz ceļiem! Ņirgāšanās. “

Tikmēr Santa pieņemtos valdības lēmumus dēvē par piespiedu brīvprātīgu vakcinēšanos. “Es personīgi neesmu tik ļoti pret vakcinēšanos, gribu, lai visiem ir labi, bet gribētu, ka tas ir brīvprātīgi. Esmu vienā no tām grupām, kur ir jāvakcinējas, lai varētu strādāt. ”

Jau vēstījām, ka pēc valdības lēmuma par stingrāku ierobežojumu noteikšanu Covid-19 izplatības ierobežošanai augusi cilvēku vēlme vakcinēties pret Covid-19.

Vakar un šodien pie vairākiem vakcinācijas punktiem bija izveidojušās rindas. Piemēram, tirdzniecības centrā “Alfa” rindā uz vakcīnu gaidīja vairāk nekā 100 cilvēku un tā nepārtraukti palielinājās, jo klāt nāca arvien jauni potēties gribētāju.

Aģentūras LETA aptaujātie Latvijas iedzīvotāji pie vakcinācijas punktiem Rīgas lielveikalos atzinuši, ka vakcinēties pamudinājis piektdien valdības pieņemtais lēmums par stingrāku ierobežojumu noteikšanu, lai gan piebilda, ka potēties pret Covid-19 bija plānojuši, bet nedaudz vēlāk. Tomēr bija arī tādi, kas atzina, ka izvēli par vakcinēšanos pieņēmuši, jo pēdējā laikā sliktie rādītāji par saslimušajiem un mirušajiem licis aizdomāties par savas un apkārtējo veselību un drošību.

Tāpat daļa neslēpa, ka viņi šo soli sper piespiedu kārtā, jo nevēlas zaudēt darbu vai arī vēlas doties ārpus Latvijas, lai apciemotu savus tuviniekus ārvalstīs.

LASI VĒL: “Pfizer” vadītājs atklāj, kad gaidīt pandēmijas beigas

VIDEO:

COMMENTS

Pievienot komentāru