10 produkti, kas palīdz uzveikt vēzi

Karcinoma ir ļaundabīgs audzējs vai ļaundabīgi izveidojumi, kas attīstās no epitēlijaudiem. No vēža cilvēki mira vēl tad, kad pa pasauli staigāja neandertālieši, jo šī slimība ir tik veca, cik pati cilvēce.

Statistika liecina, ka vislielākā iespēja saslimt ar vēzi ir tieši vecumā pēc 50 gadiem. Šīs vecuma grupas cilvēkiem noteikti nepieciešams uzturā iekļaut šos 10 produktus – tie visi ir paredzēti jebkuru onkoloģisku slimību profilaksei. Organisks ēdiens ir viens no spēcīgākajiem līdzekļiem cīņā ar kancerogēniem. Mūs jo īpaši pārsteidza sēnes, jo neviens nespēja iedomāties, ka tās arī spēj palīdzēt cīnīties ar vēzi.

Ķiploki

Produkts, kas daudz labāk par jebkuru citu spēj nostiprināt cilvēka imunitāti. Lai novērstu kuņģa vai zarnu vēzi, dienā nepieciešams apēst apmēram divas ķiploku daiviņas.

Pupiņas

Pupiņās ir ārkārtīgi daudz šķiedrvielu, turklāt tajās esošās fitovielas labvēlīgi ietekmē organisma veselību, palēninot šūnu novecošanās procesus un novēršos izmaiņas to ģenētiskajā sastāvā.

Burkāni

Burkāni spēj pasargāt organismu no urīnpūšļa vēža. Vislabāk ir ēst tieši svaigus burkānus, jo tajos ir daudz vairāk beta karotīna un antioksidantu.

Brokoļi

Brokoļi palīdz cīnīties organisma šūnām ar nelabvēlīgajām vēža šūnām. Tie ir ne tikai spēcīgs antioksidants, bet arī organisma stimulētājs, kas palīdz tam saņemties un cīnīties ar slimībām līdz pēdējam.

Šķir nākošo rakstu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru