10 produkti, kas palīdz uzveikt vēzi

Kajennas pipari

Asas garšvielas un kajennas pipars spēj veiksmīgi sasildīt organismu, jo tie paaugstina ķermeņa temperatūru. Tie paātrina vielmaiņu, kā arī veic jaudīgu iekšējo orgānu šūnu dezinfekciju. Sāciet pie ēdieniem likt pa šķipsniņai šīs garšvielas un jūs palīdzēsiet savam organismam cīnīties ar briesmīgām slimībām.

Sēnes

Sēnes palīdz cīnīties ar prostatas vēzi, kā arī aizsargā organismu no tā rašanās. Vislabākās sēnes ārstēšanai ir tieši āziešu: kordiceps, Maitake sēnes, Reiši sēne un austeru sēnes. Tajos esošās olbaltumvielas cilvēka organismam ir jaunums, tādēļ to pārstrādei tiek izstrādāti jauni fermenti. Fungoterapija jeb ārstēšana ar sēņu preparātiem mobilizē imunitāti un ļoti nostiprina veselību.

Avenes

Avenes kavē gremošanas trakta vēža attīstību, jo to sastāvā ir ļoti augsts antioksidantu daudzums. Tāpat avenes aizsargā no taisnās zarnas vēža. Tā palīdz izvadīto no organisma toksīnus un atvieglo gremošanas trakta darbību.

Zaļā tēja

Tikai dabīgās zaļās tējas ir spējīgas cīnīties pret vēzi. Tajā esošie antioksidanti palēnina vēža attīstības procesus plaušās un gremošanas traktā. Vienmēr izvēlieties dabīgu zaļo tēju, kas gatavota Japānā – tikai kvalitatīvs produkts spēj būt arī ārstniecisks.

Tomāti

Vislabāk ir ēst tomātus katru dienu. Šis dārzenis ir patiešām liels palīgs cīņā ar neganto vēzi. Tajos esošais likopēns, kas sniedz tomātiem sarkano krāsu, aizsargā organismu no kaitīgajām šūnām, turklāt samazinot risku saslimt arī ar sirds slimībām. Tomāti palīdz samazināt prostatas vēža risku pat par 35%.

Kurkuma

Kurkuma ir garšviela, kas samazina prostatas vēža attīstības risku. Tās sastāvā ir viela, kas zināma kā kurkumīns. Šī viela spēj samazināt vēža šūnu augšanu un skaitu. Kurkuma tiek izmantota ļoti daudzās vēža ārstēšanas terapijās.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru